CVR: 28924992 Dansk Lagersalg  – TLF: 28686744 – Email: kundeservice@bukseoutlet.dk

Fragt 50 Kr. – Køb for over 499 og få fragten til 29 Kr.

retur
LEVERING & FORTRYDELSESRET – RETUR PORTAL

Jf. Købeloven har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du har købt en vare. Det betyder at du, når du har modtaget en vare, inden for 14 dage kan returnere varen til os og få pengene retur.

Din fortrydelsesfrist starter først, når du har modtaget varen, fx når den er lagt i din postkasse eller er afleveret på din arbejdsplads. Er varen lagt i en pakkeboks eller i en butik, hvor du skal afhente den, starter fortrydelsesfristen først, når du har afhentet den i pakkeboksen/butikken.

SÅDAN FORTRYDER DU ET KØB

Har du fortrudt dit køb, skal den/de uønskede varer sendes med levering til vores adresse:

Bukseoutlet.dk
Storegade 35
6430 Nordborg

Du bestemmer selv hvilken leveringsmetode du vælger, så længe pakken leveres på vores adresse – altså ikke i en pakkeshop el. lign.

BETINGELSER

For at kunne benytte dig af fortrydelsesfristen, kræves det, at varen leveres tilbage i samme stand og mængde som den er modtaget. Dvs. ubrugt, med hangtag og i samme emballage. Har du fx købt et todelt sæt hvor der medfølger et bælte, skal alle dele returneres. Da tøjet skal kunne sælges igen, må det ikke lugte af fx parfume, så prøv helst tøjet, når du ikke har parfume på.

Hvis de returnerede varer ikke opfylder betingelserne, vil du blive kontaktet af os på mail eller tlf. med henblik på at aftale at pakken sendes retur til dig.

TILBAGEBETALING

Tilbagebetaling af købsbeløb sker hurtigst muligt, efter vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, dog senest inden 30 dage. Vi fører pengene tilbage på det kort du har brugt ved købet.

Har du fået nyt kort i mellemtiden, bedes du kontakte kundeservice inden du returnerer en vare, så vi kan få dine kontooplysninger i stedet.

OMBYTNING AF VARER

Ved returnering bliver pengene altid tilbageført til det kort der er brugt ved købet, er dit kort blevet ændret siden du har handlet hos os, bedes du kontakte kundeservice for at få ændret dine oplysninger.

Ønsker du derfor at ombytte til en anden vare, bedes du returnere den vare du ønsker ombyttet og derefter lægge en ny ordre, på den nye vare du ønsker.

FRAGT- OG LEVERINGSOMKOSTNINGER 
KUN FOR DANSKE KUNDER: 

Du betaler selv porto og eventuelle andre omkostninger ved returnering af forsendelse.

Se link til evt fragt priser:

DAO – HER VÆLGES ”DAO HOME” For at kunne få leveret pakken til vores postkasse:

https://pakke.dao.as/nyPakke

GLS – Her kan du sende med GLS:

https://send.gls.dk/

POSTNORD – Her kan du vælge at købe med POSTNORD. – SVENSKE KUNDER KAN BENYTTE DENNE

www.postnord.dk

Ifølge forbrugeraftalelovens § 22, stk. 1, tilbagebetales alle beløb inkl. eventuelle afholdte leveringsomkostninger, når du som forbruger benytter dig af fortrydelsesretten. For at kunne få tilbagebetalt afholdte leveringsomkostninger, skal hele købet fortrydes.

Du SKAL sende returpakken til Bukseoutlet.dk Storegade 35, 6430 Nordborg. Sendes der til andre end vores adresse, nægter vi modtagelse og varen kommer retur til dig.


da_DK