Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Dansk Lagersalg/Bukseoutlet
Storegade 35
6430 Nordborg

E-mail: bukseoutlet@gmail.com
Telefon: +45 22459441

CVR-nr.: 28924992

Fortrydelsesret og returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen starter den dag, du modtager varen. Det betyder, at du har 14 dage til at informere os om, at du ønsker at fortryde dit køb. Du kan kontakte os via e-mail på bukseoutlet@gmail.com.dk eller bruge vores standardfortrydelsesformular, som du finder nederst i vores handelsbetingelser.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden at give os besked. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes tilbage til bukseoutlet.dk.

Sådan returnerer du varen

Når du har meddelt os, at du vil fortryde dit køb (via vores returportal), har du 14 dage til at sende varen retur. Du skal selv betale returfragten, og du er ansvarlig, hvis varen beskadiges under transport.

Brug vores returportal ved at klikke på returknappen længeren nede for at starte en retur, og hente returseddel og pakkelabel. Hvis returneringen skyldes en godkendt reklamation, dækker vi fragtomkostningerne.

Bemærk, at det er muligt at returnere varen på Storegade 35, 6430 Nordborg, dog vil man ikke modtage pengene med det samme.

Ombytning af varer

Det er ikke muligt at ombytte, du skal sende din vare retur, og lave en ny handel på hjemmesiden

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer, kan du returnere én eller flere af dem, selvom de er købt på samme ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne refunderet.

Varens stand ved returnering

Hvis du returnerer inden for de første 14 dage, skal varen være ubrugt eller i en stand, der ikke forringer dens værdi. Hvis varen har mistet værdi på grund af brug, kan du kun få en del af beløbet tilbage. Du skal sende varen retur i den originale emballage. Mangler den originale emballage, kan det påvirke værdien negativt.

Skulle der imod forventning komme vare retur som ikke er knappet, eller ikke lagt i original emballage vil der blive pålagt et gebyr på 5kr pr. modtaget enhed der ikke lever op til dette.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder købet, refunderer vi pengene. Er varen værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer beløbet senest 14 dage efter, vi har modtaget din forsendelse. Pengene tilbagebetales til det betalingsmiddel, du brugte ved købet (Sørg for at informere os hvis du har ændret kort, mobilpay eller lign.) medmindre andet er aftalt. Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen retur, eller du sender dokumentation for, at den er returneret. 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, er du dækket af købelovens regler, hvilket betyder, at du har 24 måneders reklamationsret. Er reklamationen berettiget, kan du få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængigt af situationen. Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, du har opdaget fejlen, hvilket normalt betyder inden for to måneder.

Er reklamationen berettiget, dækker vi dine fragtomkostninger. Varen skal returneres i forsvarlig emballage.

Sådan reklamerer du

Brug vores returportal ved at klikke på knappen “OPRET RETURFORSENDELSE” længere nede på siden for at starte en reklamation og hente returseddel og pakkelabel.